Ini Blog Gua ! Nothing to say: Long Distance Relationship Quotes

Friday, April 6, 2012

Long Distance Relationship Quotes


Petikan Hubungan Jarak lama


Cinta tidak mempunyai seseorang, tetapi untuk melindungi mereka,dan membuat mereka gembira ..Walaupun anda sedang selaindalam batu


Perkara yang menakutkan tentang jarak yang anda tidak tahu sama ada mereka akan terlepas atau terlupa anda


Hilang seseorang adalah sebahagian daripada menyayangimereka. Jika anda tidak akan pernah selain, anda akan tidak pernah benar-benar tahu betapa kuat cinta anda.


Jarak antara dua hati tidak halangan, ia adalah satu peringatanyang indah betapa kuat cinta sejati bolehJarak .. Ia hanya ujian sejauh mana cinta boleh mengembara.


No. Im tidak tunggal. Im dalam hubungan jarak yang panjang keranateman lelaki saya tinggal pada masa akan datang.


Jarak tidak pernah memisahkan dua hati yang benar-benarpenjagaan, untuk kenangan kami meliputi batu dan dalam saat kitadi sana ....


Anda tidak boleh berhenti mencintai seseorang, tetapi jika ia buruk bagi kamu, maka anda perlu meninggalkan mereka, dan cintamereka dari jauh.


Tidak kira berapa jauh kami, kami akan sentiasa bersama-sama.Saya membawa anda di dalam hati saya setiap saat setiap hari.


Jarak tidak membunuh perhubungan, keraguan lakukan.


Jarak bermaksud apa-apa apabila seseorang bermaknasegala-galanya.


Apabila anda benar-benar mencintai seseorang, umur, jarak, ketinggian, berat hanya nombor.


Jangan ikut hati anda, ikuti fikiran anda - 'menyebabkan anda tidak dapat mengawal siapa yang kamu sayangi, tetapi anda mempunyai kawalan sepenuhnya ke atas siapa kamu membenci.


Cinta tidak tahu kedalaman sendiri sehingga jam perpisahan.

- Khalil Gibran.


Jika seseorang tidak menghargai kehadiran anda, mungkin andaharus memberi mereka tanpa kehadiran anda.


Cinta bukan hanya kira-kira pelukan dan ciuman. Ia adalahmengenai kepercayaan, tolak ansur, pengorbanan & akanhubungan kepada berlangsung.


"Jika pernah ada esok apabila kita tidak berada bersama-sama.Terdapat sesuatu yang anda mesti sentiasa ingat. Anda beranidaripada anda percaya, lebih kuat daripada yang kamu lihat, danlebih bijak daripada anda berfikir. Tetapi perkara yang paling penting, walaupun kita 'semula selain ... saya akan sentiasabersama anda. "


Menghabiskan masa selain daripada seseorang yang menunjukkananda berapa banyak yang anda benar-benar memerlukan merekadalam hidup anda.

Petikan Hubungan Jarak lama


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen