Ini Blog Gua ! Nothing to say: 2012

Monday, May 28, 2012

Keluarga yang membwa masalah :/

Aku Tak Ado Mengenop Doh dale Keluarga Ini . Aku Dah Besar Sampai form4 Aku AKan Jelaskan Semo aku Memey takDop mengenop lasung ... Aku Benci Lama Doh Hidup Caro Bgini!

Klaw Mu np Hau Sgt2 , Bkpo AKu Benci Bkpo Aku ado tertekan Dngn KELUARGA Neh . AKu akan jelas nati form3 ''

Aku harap2 adik beradik aku Jangan amik hati sgt . AKu bukan np mencetuskan peresaan adik beradik aku ...
cumo aku np jangan penting diri sendri deh . terumata kali ''Mama & Abah" .....

Klaw Anda rasa Bagus . Buleh ke menjg aku agih ? #klaw Dah ktow tidak mencaro kan aku lps perasaan di cermin dlu . Aku Ingt KELUARGA BUelh bt macam sebuah yg di jdy kan sebgai " Lights from Moon "

#Cermin Dan Diperhatikan setiap Hari .
#Jangan tujuk Keegowan itu tidak buleh di pakai!!
#F+K=F'k EFo~!!!!


by Afif N'k Adham
Deal Nothing to say *
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, April 20, 2012

Suka:|Suki

Sudah Berapa Lama Aku Tak Upload status in blogger nem -,-
I'm me sudah miss Blogger nem , rasa-2 ada tak yg fllow aku Heheh!!
Fake yg menipu p0m sudah tiada skrang Hurmm ...
Esok Sekolah , esok skolah apa yg sayo perlu buat skrg nem ..
patut ke aku tido atau on9 everyday Muahahaha, Ngek-,-'
Blahs-3

everyday miss he !! xD2 ...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, April 15, 2012

Rahsia Mimpi

1001 Rahsia Diri ... Rahsia Mimpi


Bermimpi nampak syurga -alamat akan menjadi orang yang mulia
Bermimpi langit pecah - alamat negeri akan dirampas orang
Bermimpi berenang di sungai - alamat niatnya tidak akan terkabul
Bermimpi berjalan di sungai - alamat akan bersedih


Bermimpi tentang patung - akan memperolehi kemakmuran
Bermimpi melihat permaidani - akan memperolehi keuntungan
Bermimpi makan daging gajah - akan dapat rezeki
Bermimpi melihat harimau - kejayaan atas apa yang diusahakan
Bermimpi melihat kerbau - beroleh kebajikan



Bermimpi sedang belayar - akan dalam pkerjaan dan usahanya berjaya
Bermimpi bertunang - akan kawin cepat pada tahun ini
Bermimpi hisap rokok - akan mencapai puncak kejayaan
Bermimpi menggosak baju - alamat kebahagiaan dalam rumah tangga
Bermimpi membayar zakat - alamat tidak pernah kekurangan wang
Bermimpi menjadi ketua pejabat- alamat akan maju dalam soal kewangan
Bermimpi membaca Al-Quran - khabar baik akan datang kepada anda

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, April 13, 2012

ALLAH , AKu Rindu DIa ... kenangan masa di pesta buku <33 

saat-2 nem aku miss dye , Dye tinggal aku aku sedih tnpa kawan hehe!!
ILOVEYOU SYANG 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

love junior me

   LoVe JuNior Me <3 with Nur Hidayah 

kisah aku dan dia memang tidak boleh di lupa kan hnya tuhan yang tentu kan semua iu but i Miss you kerana dia saya baru jadi semgat , cinta itu buta kata-2 orang2 kita hnya mampu mendgar sja tapi cinta itu tidak boleh di permain kan harap korang suka membaca blog me -,-"


NUr Hidayah or di pendekkan Ad_Hidayah perkataan itu aku suka walau pun susah untuk di tinggal kan k :'((( 

kata dia ,dia ingin bersama dengan aku setiap hari nd aku ckap betul ke !! 

not not not aiy pelik benar -,-" , aku tidak boleh melupa kan kisah kita berdua itu satu buat pengjaran 
ingt kata-2 itu di hati saja , I MISS YOU CRAZY with NUR HIDAYAH
selama ini aku pun berharap kpda allah saja , allah ada don't worry =')))


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

buatmasa,buat-2,puah-2,N aku dop di kawasan pc 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, April 8, 2012

Malam ini tiba-tiba rindu kap seseorang , Miss you ! 

I love you forever , I miss you , u beautiful :)) 

Awop Sayo Jatuh Hati Ko Awop , sayo cinta ko awop =')) + :')) = NUR HIDIYAH N  ghost Hehe!!

I Cinta pada u setiap hari , Sayo Nop bersama ngan awop setiap hari sayo tak sey tinggal awop sayo jatuh hati gilow nem Hehe!!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Mengapa Awop Mencuri

   Hari Ini sesuatu yang berlaku in school me , tep0m I di curi oleh seseorang segelintir daripda salah seorang . bagaimana nop sruh dye pula kan balik tuh dye tak kan ckap dye ambil puiih WTF
aku yg letih mencari walau bagaimana pun aku boleh beli yg baru . but i don't likes people who mencuri tep0m me harap maklum Heheh!! 


  Haruskah dye buat macam itu??? aku sudah solat hajat biar tuhan yang tentu kan sema itu 
apa-2 salah aku ugok . aku yang bawak letak di sebelah kira puihh itu satu hal , AKU BENCI 
aku risau sikit hari ini cumo yg aku takup . mami aku nati ngepek Hehe!!


But me beli tep0m lain aku rela search tep0m who in curi tuh sorry to say -,-" 




from who tuduh nanti jadi masalah besar okay :((
sedih tentang sedih tapi aku sayang tep0m mu 
6tahun aku jago tep0m tuh :(((


hati ini perlu ke kata apa-2 lagi not not not !!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, April 7, 2012

family me cuma sorang agih tidak ada kak aku yg no tiga but i sayang dye I love you family 
in antarabangsa malaysia Terbaek
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Apa Maksud TTA

TTA with untuk semua , TTA nem bermaksud taman tengku anis or ringkas TTA okeyh ...

3#Maksud Yg Taman tengku anis
3#perlu ambil tahu okay

Likes-2 only sekadar berbunga setiap hari Jumaat N Sabtu
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, April 6, 2012

first time me pergi pntai ngan family Hehehe!!

sekali-sekalo buleh ugok mkey angin in beach with family :))


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

DP in Facebook me , like or not the DP me ... handsome or not  it all come from (GOD)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Long Distance Relationship Quotes


Petikan Hubungan Jarak lama


Cinta tidak mempunyai seseorang, tetapi untuk melindungi mereka,dan membuat mereka gembira ..Walaupun anda sedang selaindalam batu


Perkara yang menakutkan tentang jarak yang anda tidak tahu sama ada mereka akan terlepas atau terlupa anda


Hilang seseorang adalah sebahagian daripada menyayangimereka. Jika anda tidak akan pernah selain, anda akan tidak pernah benar-benar tahu betapa kuat cinta anda.


Jarak antara dua hati tidak halangan, ia adalah satu peringatanyang indah betapa kuat cinta sejati boleh



Jarak .. Ia hanya ujian sejauh mana cinta boleh mengembara.


No. Im tidak tunggal. Im dalam hubungan jarak yang panjang keranateman lelaki saya tinggal pada masa akan datang.


Jarak tidak pernah memisahkan dua hati yang benar-benarpenjagaan, untuk kenangan kami meliputi batu dan dalam saat kitadi sana ....


Anda tidak boleh berhenti mencintai seseorang, tetapi jika ia buruk bagi kamu, maka anda perlu meninggalkan mereka, dan cintamereka dari jauh.


Tidak kira berapa jauh kami, kami akan sentiasa bersama-sama.Saya membawa anda di dalam hati saya setiap saat setiap hari.


Jarak tidak membunuh perhubungan, keraguan lakukan.


Jarak bermaksud apa-apa apabila seseorang bermaknasegala-galanya.


Apabila anda benar-benar mencintai seseorang, umur, jarak, ketinggian, berat hanya nombor.


Jangan ikut hati anda, ikuti fikiran anda - 'menyebabkan anda tidak dapat mengawal siapa yang kamu sayangi, tetapi anda mempunyai kawalan sepenuhnya ke atas siapa kamu membenci.


Cinta tidak tahu kedalaman sendiri sehingga jam perpisahan.

- Khalil Gibran.


Jika seseorang tidak menghargai kehadiran anda, mungkin andaharus memberi mereka tanpa kehadiran anda.


Cinta bukan hanya kira-kira pelukan dan ciuman. Ia adalahmengenai kepercayaan, tolak ansur, pengorbanan & akanhubungan kepada berlangsung.


"Jika pernah ada esok apabila kita tidak berada bersama-sama.Terdapat sesuatu yang anda mesti sentiasa ingat. Anda beranidaripada anda percaya, lebih kuat daripada yang kamu lihat, danlebih bijak daripada anda berfikir. Tetapi perkara yang paling penting, walaupun kita 'semula selain ... saya akan sentiasabersama anda. "


Menghabiskan masa selain daripada seseorang yang menunjukkananda berapa banyak yang anda benar-benar memerlukan merekadalam hidup anda.

Petikan Hubungan Jarak lama


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Apa Maksud LOL,LMAO,ROLF,BRB ...??

Jawapan Yg Pacik Google bagi :

LOL      = laughing out loud
LMAO   = laugh my ass off
ROLF    = rolling on the floor laughing
BRB      = be right back
AFK      = away from the keyboard
TY         = thank you
THX      = thanks
NP        = no problem

FYI       = For your information
TTYL    =Talk to you later
TTFN   = Ta Ta For Now)
NVM    = nevermind
GTG     = Got To Go
LYLAS = Love You Like A Sister
TTYL    = Talk To You Later



Setakat nem tuh jew la yg aku pernah jumpe kat chat . Yang lain orang tak slalu gunew .
. Yang tak penah jumpe pon ade . Hehe!!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Kem di latar belata N or latar bulatan Hehe!!
Haha....
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Afif N'k Adham Tidak Sehensem spt di luar sana okeyh Heheh!!
XD...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, April 5, 2012

apa itu fake???

actually,aku p0m xtahu sgt  apa maksud fake tuh..maklum  laaa... lembab cikit bab2 bahsa english nem ...

Hahaha....Fake tuh konon2 nya mcm menyamar or palsu laa kot  atau erti kata other mcm2 diguna

picture orang lain in facebook,myspace,mlife or sebgainya laa kann ???


 Bersyukur laa dngan rupa paras kitaw yg ALLAH dah bagi kan ... perlu sgt ke nak ambil gambar orang lain

yg hensem or cantik,then ngaku kata tuh kitaw???Perlu EH???Rasanya tak perlu kup ????ISHkkk

Ishkkk... Bajet Laa hnsem nd cantik,orang lain p0m puji kata"Hensem Nyee kamuw",'Lawanya Kamuw,cutelaaa"... Tak payah nak Banga sgt ... sebnarnya org puji tuan punya gmbar tuh bukan nyaa kamuw !!!! sedar laa ckit ...Renungkan laa sejenak!! {Cewahhhh,ayat ...ta bley blah...!!Hahaha..} da berpa ramai laa like fake yg kawan aku punya Jumpa Kap FaceBoOk.... Haisshhh


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, April 2, 2012

photographer ( TTA )

Hidop Nem penuh Dengan kenangan who gf kitow Hehehe! I luv You <3 


Cinta Yang amat penting bagi aku 
cinta yang boleh menikmati keindahan 
yang paling segar 


Apa yang ada sudah ckup bagi aku 
aku hidop lamo tidok lamo nok bt Heheh!


Ad_Hidayah<3  SAYANG-CAYENG 
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Fesyen Jatuh Hati

saya Jatuh HaTi Ko Awop I LoVe You CayEng Baby&Cayeng Hearts<3


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

sungguh ku Tak bisa ="))


  • apa yang kau telah buat hari ini ??? 
  • apa yang berlaku semalm ???
  • apa -2 yang berlaku biar kan saja Hehehe!!
  • Ikut saja apa kata yang Huhuhuu... 
  • Jangan kata kau sudah permain kan persan perempuan 
  • apa pun saya tetap sayang dia I love you <3 
  • something yang paling hot ialah di FB,Twitter
  • tiada yang lain or betull ='))

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Cinta Yang Betul

 aku sayang dia .. orang yang aku paling saya adlah dia dalam hati dan perasaan ini 
aku telah berterus-terang kepada yang aku suka dia , aku cinta dia , and aku ingin brsama seorang yang memahami aku ... tiada yang lain untuk diri aku 


Apa yang aku lalui semua ini adlah satu pengajaran bagi aku ... cinta ini penuh dngan pengjaran dan jangan cinta fb saja tiad kaitan lansung... Aku harap Cinta aku dan dia buat selma-lama yang so sweet :))<3 .


Cinta ku dan dia tidak boleh ku lupakan ... hnya tuhan yang tentu kan saja ... tiada apa yang berlaku di seblik yang ... cinta ikhlas mesti ada romantik yang aku yang tidak perkata apa2 untuk yang ...


sungguh ku tak bisa apa yang aku lalui ... Jangan abai kan cinta nem hnya untuk di permain kan persan not ... cinta yang betul mesti ada kalangan yang positif ... 
aku setia kepada yang satu untuk dia apa saja ...




ciptaan from Afif N'k Adham 
oleh siapa yang mematuhi syarat2ini 
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, March 27, 2012

Evanescence - Taking Over Me

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, March 11, 2012

pilih yang mana adil

Pilih Kasih Kedua

*Tuhan akan tentu kan kita berdua
*Tuhan akan berikan Benda kenyataan
*Tuhan saja boleh buat dan Hanya berdoa saja kepada Allah (s.w.t)
*Tuhan akan Lembut kan diri kita
*Tuhan sayang kepada perempuan yang insan lemah lembut
*Tuhan akan tunai Janji mu itu
*Jika perlu perempuan beri Saja kepada tuhan . Tuhan saja boleh menentut
*Jika itu memohon maaf

#The End
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Pelbagai Romantik

Pada hari itu aku terpksa senyum kepada wanita itu dan aku terus senym kepada yang
wajah yang bagai kan muka aku ini bersama dia walau dia pandai tapi aku kurang pandai
jika itu aku mahu hidup bahagian dengan dia walau yang apa terjadi aku akan korban kan semua 
yang aku sayang kasih romantik sikit .

Aku ingin tahu diri yang dan sebenar-benar yang itu saja yang aku boleh bagi tahu Blogger 
kalau ada yang cerita sempoi aku akan sampai kan di Blogger InI 
I luv u 4 evr Blogger 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, February 27, 2012

Shuffle

Video clip Shuffle tahun lepas ada gaya ... Ada style
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Pada Yang sedang bersungguh dengan like itu adalah sanggup lupa kan diri anda sendri
Dah sememang penting sendiri kea Wooii :D life you in kesukaran ...Dan sudah tidak bermakna Hahaha.
Jangan keterlaluan sngat dengan apa2 di percaya oleh seseorang :)
nikmati lahh keindhan cinta dan berbunga di taman mesra yuh !!

  Jgan kutuk kepda DIAseven sedap bercinta dengan NuR HiDaYah
<3
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, February 26, 2012

Lelaki Dan Fesyen Rambut


Hari ini aku nak tulis pasal fesyen rambut lelaki kat Malaysia ni. Memang macam-macam dah style rambut yang ada tapi yang mana satu sebenarnya menjadi kegemaran wanita kat malaysia ni? hehe..
Kat bawah ni ada beberapa gambar fesyen rambut yang ada zaman sekarang.
Atas kanan tu okey jugak kan? Aku suka jenis spikey dari ala-ala jepun tu! Yang rasa dia tu emo atau lelaki cute bolehla buat style rambut jepun tu. Lelaki china kat malaysia ni memang ramai buat rambut style jepun, mungkin dorang rasa dorang tu muka dah macam jepun kot :P
Yang tengah belah kanan tu memang tak boleh pakai. Hehe. Tu style Mac Gyver. Perempuan zaman P. Ramlee dulu minat la rambut cam tu.huhu
Yang ni no komen, aku lebih suka atas kiri tu sebab simple dan tak beratkan kepala.
Kepada para wanita dan perempuan sila kongsikan kat bahagian komen style rambut macam mana yang korang terpikat agar senang khairilz nak mengorat! haha..gurau je
Cerita pasal rambut mesti tak lari dengan gel atau minyak rambut. Gel rambut memang tak boleh dipisahkan dari aku lagi. Aku mula pakai gel rambut ni sejak sekolah rendah lagi masa darjah 3. Masa tu gel rambut yang aku pakai yang RM2 satu paket. Nama dia elizabeth gel. Sekali beli sampai 3-4 bulan. Memang keras tapi boleh rosak rambut, nak buat macam mana masa tu tak de budget lagi.
Masa darjah 6, aku mula try Brylcreem, pergh memang mahal RM4 lebih, dah la kecik je. Masa form 1 pula aku dah malas pakai Brylcreem sebab mahal jadi aku berubah kepada elite strong hold dan gatsby sampai la form 5. Masuk je alam universiti aku pakai gatsby je tapi yang gel bukan jenis wax tu. Bau dia yang tak tahan tu. Kat bawah ada gambar.
ni la brylcreem yang aku pakai masa darjah 6 tapi ni pek baru punye.
ni pulak gatsby yang aku pakai dari form 3 sampai form 5 dan terus ke alam universiti. Bukan jenis ni yang crystal clear.
Yang ni la yang selalu dipakai oleh lelaki malaysia yang nak buat rambut style jepun macam tu. Harga dia RM30 satu dan tahan la sebulan lebih kurang. Jenama gatsby dan jenis wax.
Kepada lelaki – Korang pulak macam mana?
Kepada perempuan – korang suka style rambut laki yang macam mana?
Post ini telah dibaca sebanyak 22975

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

T-shirt Di Jual Blogspot.com

 Baju T-shirt hemit untuk lelaki sahaja Rm 45
 Baju t-shirt daripada reka pertama kali boleh Di tempah http://www.DIASEVEN.Blogpspot.com
 Jaket InI KeHabisan Stok buat semantara ini tapi Hrga yang Rm 50
 Baju t-shirt hemit saiz S,LXXL,Double XL
 Baju T-shirt Yang bercorak harga yang mahal RM50 tapi kehabisan stok
Baju T-shirt Baru Di perbuatan daripada Kain licin dan boleh tahan lama
Kain yang daripada Uk nd Perancis
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen